7 Kasım 2012 Çarşamba

ekonomik web tasarım


28. Web çapraz tarayıcı uyumlu olduğundan emin olun: ekonomik web tasarımtüm tarayıcılar aynı şekilde CSS ve diğer diller yorumlamak eşit yaratılmıştır ve bunların tümü vardır. Beğenin veya beğenmeyin, size piyasadaki en çok kullanılan tarayıcılar ile web sitenize uyumlu hale getirmek için ihtiyacınız olacak, başka uzun vadede okuyucu kaybedersiniz.

29. Bağlantıları çapa metin dahil ettiğinizden emin olun: ekonomik web tasarım Ben bir süre öncesine kadar o hatayı yapmak için kullanılan itiraf. O "burayı tıklatın" insanlara anlatmak daha kolaydır. ekonomik web tasarım Ama bu verimli değildir. Lütfen linkleri alakalı bir çapa metin dahil ettiğinizden emin olun. Bu o bağlantıyı tıklarsa için nereye gittiğini okuyucu bilir sağlayacaktır ve aynı zamanda bağlantıyı işaret harici site için SEO yararları yaratacaktır.

30. Bağlantıları gizlemek etmeyin: ekonomik web tasarım dışında net bir metin çapa sahip olmaktan, kullanıcı bağlantıyı kendi tarayıcınızın durum çubuğunda işaret olduğunu görmek gerekir. ekonomik web tasarım Eğer bağlantılar (onlar ortağıdır olanları veya diğer nedenlerle olan ya çünkü) pelerin Eğer sitenizin güvenilirliğini kaybedecektir.

31. Bağlantılar görünür yapın: ekonomik web tasarım Ziyaretçi tıklanabilir olduğunu ve ne kolay, ne değildir tanımak gerekir. Bağlantılarınızı karşıt bir renk (standart mavi renk kez optimal en çok) sahip olduğunuzdan emin olun. ekonomik web tasarım Muhtemelen bunları da altı çizili yapmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder